Σύμφωνα με πληροφορίες, το 16χρονο παιδί πήγαινε από το Β’ ΕΠΑΛ στο Α’ ΕΠΑΛ, για να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα και εργαστήρια. Την ώρα που μιλούσε ωστόσο με έναν 22χρονο εξωσχολικό, ο 15χρονος του επιτέθηκε πισώπλατα, τον έριξε κάτω και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να του σπάσει το σαγόνι.
Ο 16χρονος αιμόφυρτος ειδοποίησε την μητέρα του, η οποία πήρε τηλέφωνο να δει τι γίνεται. Η μητέρα του 16χρονου κατήγγειλε πως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το περιστατικό, ούτε εκλήθη η αστυνομία αλλά ούτε παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παιδί της.
Χρειάστηκε να πάει ο πατέρας του 16χρονου στο σχολείο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Εκεί διαπιστώθηκε πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο ΚΑΤ, καθώς το τραύμα στο σαγόνι ήταν ιδιαίτερα σοβαρό.
Σήμερα Πέμπτη ο 16χρονος πρόκειται να χειρουργηθεί και να τοποθετηθεί στον νεαρό λάμα τιτανίου, προκειμένου να αποκατασταθεί το τραύμα στο σαγόνι.
(megatv – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δ. Θεσσαλονίκης: «Το κάθε ευρώ του δημότη το σεβόμαστε και το αξιοποιούμε» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών
- Γερμανία: Η ΕΚΤ ενέκρινε τον Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου
- Μητσοτάκης για Αλεξανδρούπολη: «Χτυπάει η ενεργειακή “καρδιά”, θα έλεγα όχι μόνο της Ελλάδος»
- Σε «συναγερμό» η Ουγγαρία – Γιατί και πού θα αναπτύξει στρατιώτες ο Όρμπαν
- Κυβέρνηση: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο Ιράν
- Καθυστερήσεις στην επίδοση καρτών για επιδόματα – Τι απαντούν τα ΕΛΤΑ
- Είδος προς εξαφάνιση τα μετρητά στην αγορά: Όλοι κυνηγούν την… ευκολία στις συναλλαγές
- Το Ιράν βλέπει καλή προοπτική στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Το σόου συνεχίζεται: Χεζμπολάχ: Δεν θα επέμβουμε σε περίπτωση περιορισμένων πληγμάτων των ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Για πρώτη φορά, ζωντανή εικόνα τρένων σε πραγματικό χρόνο – Δηλώσεις Κυρανάκη









