• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • LIVE EIKONA: Στους 84 οι νεκροί – Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός – Έχουν καταστραφεί ολοσχερώς τουλάχιστον 2.000 σπίτια

LIVE EIKONA: Στους 84 οι νεκροί – Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός – Έχουν καταστραφεί ολοσχερώς τουλάχιστον 2.000 σπίτια

Άγνωστος ακόμα ο αριθμός των αγνοουμένων...

Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό, που ανακοίνωσε πριν από λίγο η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 82.

Ωστόσο, κατέληξε ένας 73χρονος που βρισκόταν ανάμεσα στους τραυματίες της πυρκαγιάς, ενώ πριν από λίγο άλλες δύο σοροί εντοπίσθηκαν στο Μάτι.

Ως εκ τούτου ο αριθμός ανέβηκε στους 85!

Σύμφωνα με την κ.Μαλλίρη, συνεχίζονται οι περιπολίες και οι έλεγχοι σε καμμένα σπίτια προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη τυχόν και άλλων θυμάτων.

Την ίδια ώρα άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων.

Στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 60 τραυματίες, εκ των οποίων οι 11 είναι διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη. Στο Παίδων νοσηλεύονται ακόμα τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας περίπου 2.000 σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ενώ 2.000 έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς το Μάτι κάηκε κατά 98%και το Κόκκινο Λιμανάκι κατά 50%.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu