Λάρισα: Σπαρακτικές εικόνες έξω από τα νοσοκομεία – Γονείς ψάχνουν τα παιδιά τους

Σε πεδία μάχης έχουν μετατραπεί τα νοσοκομεία της Λάρισας που υποδέχονται νεκρούς και τραυματίες μετά τη φονική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Συγκλονιστικές είναι οι φιγούρες των γονέων που αναζητούν τα παιδιά τους ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες.

Η εικόνα στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λάρισας όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, είναι απελπιστική με το Γενικό Νοσοκομείο να μέτρα 14 νεκρούς και 20 τραυματίες με τον έναν από αυτούς να διακομίζεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι νεκροί στο Γενικό Νοσοκομείο είναι φοιτητές.

Από την άλλη πλευρά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας αριθμεί 9 νεκρούς, 48 τραυματίες, δύο εξ αυτών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται δυο παιδία 7 χρονών και 9 μηνών σε καλή κατάσταση.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣ,ανέφερε ότι όλα τα πτώματα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Λάρισας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης.

Εκτός του εφημερεύοντος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, έχει τεθεί σε λειτουργία εκτάκτως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Νοσοκομείο Κατερίνης, τα Νοσοκομεία Γεννηματά και Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούν εγκαυματίες όπως και τα νοσοκομεία της Αττικής.

(thesstoday – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί