Από θαύμα σώθηκε ένας οδηγός νταλίκας ο οποίος υπέστη αλλεργικό σοκ την ώρα που οδηγούσε το βαρύ όχημα στα τούνελ της Στυλίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος άνδρας δέχθηκε τσίμπημα από σφήκα με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του.
Προτού λιποθυμήσει κατάφερε και ειδοποίησε έναν συνάδελφό του που τον ακολουθούσε. Ο άνδρας εν τέλει σταμάτησε το βαρύ όχημα στην έξοδο της σήραγγας προτού καταλήξει σε παρακείμενο γκρεμό.
Το συνοδευτικό όχημα που ακολουθούσε τις δύο νταλίκες, ειδοποίησε με τη σειρά του το ΕΚΑΒ και Κινητή Μονάδα με αναισθησιολόγο γιατρό έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο. Οι ενέργειες των διασωστών ήταν σωτήριες, καθώς η άμεση χορήγηση των ενδοφλέβιων φαρμάκων επανέφεραν τον 56χρονο, τον οποίο στη συνέχεια παρέδωσαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, καλά στην υγεία του.
(lamiareport – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σύλληψη 34χρονου για ναρκωτικά στην ανατολική Θεσσαλονίκη
- Ένα μάθημα οδήγησης στους δρόμους της Ρωσίας (Vid)
- Κι άλλος Ευρωπαίος ηγέτης έφτασε στο «αμήν» με τον Ζελένσκι: «Έχεις διορία μέχρι τη Δευτέρα»
- Λίβανος: Τουλάχιστον 10 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στην κοιλάδα Μπεκάα
- ΥΠΑΑΤ: Έως 27/2 η ανανέωση εγγραφής στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών (ΜΕΝΟ)
- Άνθρωπος του Πούτιν για τη βρώμικη Υπόθεση Έπσταϊν: «Πολεμάμε τον σατανισμό»
- Θρήνος στην Ιταλία: Πέθανε το 2χρονο αγοράκι στο οποίο είχε μεταμοσχευθεί κατεστραμμένη καρδιά
- Πάτρα: Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με δύο μεγάλες παρελάσεις και τη συμμετοχή 50.000 καρναβαλιστών
- Ο ορισμός της πονηρής γάτας στο φανάρι! Viral το ΒΙΝΤΕΟ
- Η κυβέρνηση της Σουηδίας θα αναπτύξει δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης στα σουηδικά









