Λαγονήσι: Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή που ανασύρουν τον 48χρονο από την θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 48χρονος πατέρας που χωρίς να ξέρει καλό κολύμπι προσπάθησε να σώσει το 8χρονο παιδί του που είχε παρασυρθεί μακριά από την ακτή από τον δυνατό αέρα στο Λαγονήσι, όπως φαίνεται σε βίντεο MEGA.


Ο 48χρονος πατέρας έπεσε στη θάλασσα για να σώσει το 8χρονο παιδί του που βρισκόταν σε κίνδυνο.

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή εντάσεως 7 μποφόρ δυσκολεύουν την προσπάθεια των εθελοντών-διασωστών.

«Το παιδάκι ήταν πάνω σε ένα στρώμα και επειδή βλέπεται ο αέρας είναι πολύ δυνατός το πήρε προς τα μέσα η θάλασσά και έπεσε ο πατέρας να το βοηθήσει, από ότι μου είπαν δεν ήξερε κολύμπι ο άνθρωπος», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται ο 48χρονος πατέρας να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι άνδρες προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο φουσκωτό.

Ένας από αυτός βούτηξέ στα φουρτουνιασμένα νερά και τον μετέφερε κολυμπώντας μέχρι το σκάφος. Εκεί οι υπόλοιποι τον σήκωσαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο αριστερό μπαλόνι του φουσκωτού.

«Κατέβασαν ένα παιδάκι και προσπαθούσαν περίπου επί μισή ώρα να επαναφέρουν κάποιον άλλον που ήταν στο σκάφος δεν φαινόταν αλλά έβλεπα τις κινήσεις».

Στην παραλία επικρατεί αναστάτωση και πανικός ο πατέρας που θέλησε να σώσει το παιδί του δεν έχει σφυγμό.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας που δεν εφημέρευε, ήταν όμως το πιο κοντινό νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του, χωρίς σφυγμό κι απνοϊκός. Ο άτυχος 48χρονος εξέπνευσε λίγες ώρες μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

megatv eurokinissi αρχείου

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί