ο οποίος συνελήφθη γιατί έβγαλε μαχαίρι και απείλησε δύο γυναίκες με τις οποίες, όπως έγινε γνωστό, διατηρούσε παράλληλα δεσμό!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν η μία από τις δύο γυναίκες, επίσης νοσηλεύτρια, ανακάλυψε ότι ο 54χρονος σύντροφός της από το καλοκαίρι του 2020, διατηρούσε παράλληλα σχέση με άλλη γυναίκα.
Αφού την εντόπισε και διαπίστωσαν και οι δύο το τι συμβαίνει, αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του νοσηλευτή, προκειμένου να του ζητήσουν εξηγήσεις.
Εκείνος, αφού στην αρχή φάνηκε να σαστίζει, στην συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση και – όπως κατηγορείται – άρπαξε ένα μαχαίρι και τις απείλησε. Η μία γυναίκα πρόλαβε να φύγει από το σπίτι, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με την δεύτερη, την οποία ο άνδρας έπιασε και της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, απειλώντας ότι θα την σκοτώσει.
Η γυναίκα που έτρεξε εκτός σπιτιού ειδοποίησε την αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε στην περιοχή και κατάφερε να συλλάβει τον 54χρονο, με τη συνέχεια να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες.
Η υπόθεση, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, ειδικά στους χώρους του νοσοκομείου όπου εργάζονται οι εμπλεκόμενοι.
(cretalive)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΒΙΝΤΕΟ: Σαν πυρηνική έκρηξη! Ηφαίστειο λάσπης εξερράγη στην Κολομβία
- ΟΠΕΚΑ: Τι καταβολές θα γίνουν αύριο στους λογαριασμούς χιλιάδων πολιτών
- Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι και αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ το Σάββατο λόγω των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη
- ΚΕΟΣΟΕ: Αυξημένες οι εισαγωγές φθηνότερων οίνων στην Ελλάδα και το 2025
- Μητσοτάκης κατά Σαμαρά για θαλάσσια οικόπεδα: «Μην ταράζονται οι επαγγελματίες ανησυχούντες»
- Ευρωζώνη: Τι δήλωσε η Λαγκάρντ για την Α.Ι. και τις θέσεις εργασίας
- Ήρθε η καυστική απάντηση του Τραμπ στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο!
- Μ. Θεμιστοκλέους: Tα νοσοκομεία αποτελούν «χώρο ιερό, χώρο αγωνίας, ελπίδας και θεραπείας» και όχι πεδίο συγκρούσεων
- ΑΑΔΕ: Διακόπτονται προσωρινά οι εφαρμογές Μητρώου από 1 έως 10 Μαρτίου
- Γενεύη: Έμμεσες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν με μεσολάβηση του Ομάν
Κύρια Θέματα









