Σήμερα θα πάρει στα χέρια του τη δικογραφία της υπόθεσης και θα χαράξει την υπερασπιστική του γραμμή, ενημέρωσε, τονίζοντας πως ο «Λιγνάδης μου είπε ότι είναι αθώος».
Όπως επεσήμανε δεν έχει μιλήσει με τους καταγγελλόμενους, ενώ σημείωσε πως ο Λιγνάδης γνωρίζει «κάποια άτομα» από αυτά που τον καταγγέλλουν.
«Στην υπόθεση αυτή, το πρόσωπο που είναι ο στόχος, είναι η Λίνα Μενδώνη και η κυβέρνηση. Πίσω από αυτή την επίθεση, είναι τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα» εκτίμησε.
Σε ερώτηση για τις δηλώσεις που έκανε η υπουργός Πολιτισμού κατά του πελάτη του, τόνισε πως «δε θέλω να απαξιώσω πολιτικούς. Το τι λένε κατά καιρούς οι πολιτικοί κατά καιρούς …αγνοούν το Σύνταγμα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα πολιτικά τους συμφέροντα».
Ιδιαίτερα για τη Λίνα Μενδώνη, είπε πως «καταλαβαίνετε τι κάνουν οι πολιτικοί για να επιβιώσουν» και διαβεβαίωσε πως «εκείνος που θα απαντήσει στο τι έχει κάνει ο πρώην λατρεμένος από υπουργούς, πρωθυπουργούς, πρώην υπουργούς, θα το αποφασίσει ο δικαστής.
Σχετικά με την κατάθεση μία γυναίκας από το στενό περιβάλλον του κατηγορουμένου που φαίνεται ότι τον «καίει» ο δικηγόρος ζήτησε από όλους να κρατήσουν «πολύ μικρό καλάθι’ για τη γυναίκα που κατέθεσε. Όταν την εξετάσει ο Κούγιας, ο εισαγγελέας, οι ένορκοι, οι δικαστές, τότε κρατήστε πολύ μικρό καλάθι».
(Sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ε.Ε.: Πρόταση να οριστεί κατώτατη ηλικία τα 16 έτη για την πρόσβαση στα social media
- Πάπας: Δείχνει να απομακρύνεται η συναίνεση των κρατών ότι η ηθελημένη πρόκληση πείνας αποτελεί αδίκημα
- ΗΠΑ: Δικαστικό μπλόκο στις απολύσεις ομοσπονδιακών υπαλλήλων με αφορμή το shutdown
- Στρατό στη Γάζα ετοιμάζονται να στείλουν οι Τούρκοι
- Μητσοτάκης: «Πώς κάποιοι κατακρίνουν τόσο εύκολα αυτή την πολιτική των ήρεμων νερών;»
- 24χρονος Τούρκος μετέφερε παράνομα μέσα σε καρότσα Σύρους από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη
- Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση απέρριψε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Λεκορνί
- Σύνοδος κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC): Αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Τραμπ
- «Jolene»: 52 xρόνια από το εμβληματικό τραγούδι της Ντόλι Πάρτον! Τι είπε η ίδια, vid
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένορκος επειδή τράβηξε φωτογραφία μέσα στη δικαστική αίθουσα