Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και τις εκτιμήσεις του Λιμενικού Σώματος, για την σημερινή έξοδο, για σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2026, από το λιμάνι του Πειραιά και την πύλη Τζελέπη έχουν προγραμματιστεί 20 απόπλοι, με 20.225 αναχωρήσεις επιβατών.
Για τον Αργοσαρωνικό θα πραγματοποιηθούν 23 απόπλοι συμβατικών επιβατηγών-οχηματαγωγών και 15 αναχωρήσεις υδροπτέρυγων, με 2.322 αναχωρήσεις επιβατών.
Από τη Ραφήνα έχουν προγραμματιστεί 11 απόπλοι πλοίων προς τις Κυκλάδες, με εκτιμώμενη αναχώρηση 7.440 επιβατών, καθώς και τέσσερα επιπλέον δρομολόγια προς Μαρμάρι.
Από το Λαύριο θα πραγματοποιηθούν εννέα απόπλοι με την επιβατική κίνηση να υπολογίζεται σε 2.284 αναχωρήσεις επιβατών.
Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή ημέρα, Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 14 απόπλοι, με 15.214 επιβάτες να αναχωρούν. Από τη Ραφήνα καταγράφηκαν 13 αναχωρήσεις πλοίων με 5.528 επιβάτες, ενώ στον Αργοσαρωνικό εκτελέστηκαν 33 απόπλοι με 7.016 επιβάτες.
Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 6 απόπλοι, με 1.348 επιβάτες να αναχωρούν.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
- Τσεχία: Όταν το λαμπριάτικο γλυκό beránek… δεν πάει όπως το σχεδίαζαν (επικές photos)
- Νέο επεισόδιο…στην κόντρα Τραμπ-Κλούνεϊ! Τι απάντησε ο Λευκός Οίκος
- Τα «έξυπνα σπίτια» με τις «έξυπνες συσκευές» είναι η… νέα κανονικότητα στην Κίνα
- Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια στην παλιά Κρήτη
- Ανησυχητικά λόγια για τα πυρηνικά όπλα και την ΕΕ – Ρώσος πολιτικός επιστήμων δίνει νέα εκδοχή
- Με κατανυκτικό τρόπο εορτάζεται η «Λαμπρή» στην Ζάκυνθο
- 42χρονος στη Νίκαια συνελήφθη για απάτες άνω των 376.000 ευρώ
- Νέα ευρήματα στην Πεδιάδα των (γιγάντιων) Δοχείων στο Λάος – Το μυστήριο παραμένει άλυτο επί αιώνες
- Υδραυλικός στην Αυστρία τράβηξε ένα σχοινί… και δείτε τι ανακάλυψε!









