• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Κομοτηνή: Πυροβολισμοί στις φυλακές – Προσπάθησε να αποδράσει και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Κομοτηνή: Πυροβολισμοί στις φυλακές – Προσπάθησε να αποδράσει και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Θρίλερ στην Κομοτηνή, με έναν κρατούμενο να προσπαθεί να αποδράσει και αφού απέτυχε, να κάνει απόπειρα αυτόκτονίας.

 

΄Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 11:30, το πρωί της Τετάρτης, όταν όχημα του Τμήματος Μεταγωγών, που είχε μεταφέρει κρατούμενους στο Δικαστικό Μέγαρο, επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα και μπήκε στον προαύλιο χώρο του.

Κατά την έξοδό του από το όχημα και έχοντας καταφέρει, άγνωστο πώς, να βγάλει τις χειροπέδες, Σύρος κρατούμενος άρχισε να τρέχει, σκαρφάλωσε σε έναν τοίχο και πήδηξε τα κάγκελα της φυλακής, ενώ, στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς τα παρακείμενα χωράφια.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ακολούθησαν και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και πυροβολισμοί στον αέρα για εκφοβισμό. Η απόπειρα απόδρασης δεν άργησε να λάβει τέλος, αφού σε λίγα λεπτά ο επίδοξος δραπέτης είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί στις φυλακές.

Ωστόσο ο συναγερμός δεν έληξε εκεί, καθώς λίγο πριν από τη 13:30 το μεσημέρι, ο ίδιος κρατούμενος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού.

Και σε αυτήν την περίπτωση οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον αντιλήφθηκαν έγκαιρα και επενέβησαν κόβοντας το σχοινί με το οποίο είχε δεθεί. Ακολούθως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής από όπου διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu