• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Κοινοτάρχης Νέας Μάκρης: «Υπάρχουν μεγάλες προσβάσεις στη θάλασσα – Το φαινόμενο ήταν μοναδικό και ισχυρό»

Κοινοτάρχης Νέας Μάκρης: «Υπάρχουν μεγάλες προσβάσεις στη θάλασσα – Το φαινόμενο ήταν μοναδικό και ισχυρό»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Νέας Μάκρης Αδάμ Μεγαγιάννη, ισχυρίστηκε νωρίτερα σήμερα πως δεν υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις, απορρίπτοντας τις συναφείς κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί περί «λαθών του παρελθόντος».

 

«Δεν είναι το πολεοδομικό χάλι. Η καταστροφή δεν έγινε από αδράνειες, έγινε από έξαρση του φαινομένου. Το φαινόμενο ήταν μοναδικό, ήταν τόσο ισχυρό, δεν θα μπορούσε να το κρατήσει οποιαδήποτε πυροσβεστική από όλο τον κόσμο», ανέφερε ο κ. Μεγαγιάννης μιλώντας στον Real FM.

«Υπάρχουν δίοδοι προς την παραλία, δεν είναι αποκλεισμένη η παραλία. Ορισμένοι άνθρωποι που δεν γνώριζαν, στην απόγνωσή τους από τη φωτιά που τους κυνηγούσε, μπήκαν στις αυλές σπιτιών.

«Υπάρχουν προσβάσεις στην παραλία, δεν είναι κλεισμένη η παραλία. Το σημείο που έγινε η μεγάλη καταστροφή είναι ορθάνοιχτο. Απλά, έγινε λάθος εκτίμηση και από τους ανθρώπους της τροχαίας που τους έστειλαν από την παραλία και από τους ίδιους.

Στο σημείο αυτό μπορείς να φτάσεις και με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, όχι μόνο με τα πόδια.

Αυτό που συνέβη τη Δευτέρα δεν έχει ξαναγίνει, δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου. Έβλεπες τη φωτιά στο ένα χιλιόμετρο και είχε φτάσει πίσω σου σε δευτερόλεπτα».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu