Κοινωνία ΣΗΨΗΣ! Μαθητές γυμνασίου ασέλγησαν σε 14χρονο συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο

Διεστραμμένα σκηνικά...

Μια νέα ακόμα καταγγελία κακοποίησης ανηλίκου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τον Βόλο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου πως μαθητές γυμνασίου ασέλγησαν σε έναν 14χρονο συμμαθητή τους, και μάλιστα βοντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου οι μαθητές φέρεται να παρέσυραν το θύμα στις τουαλέτες του εν λόγω γυμνασίου στο τέλος του σχολικού ωραρίου, και οι δύο ασέλγησαν σε βάρος του, ενώ ο τρίτος τους βιντεοσκοπούσε.

Οι φωνές των μαθητών έγιναν αντιληπτές από την καθαρίστρια του σχολείου που μπήκε στις τουαλέτες και τους έδιωξε.

Ωστόσο, ο μαθητής-θύμα φοβήθηκε μήπως οι δράστες δημοσιεύσουν το βίντεο στο διαδίκτυο και κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τις Εισαγγελικές αρχές, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους γονείς και των τεσσάρων παιδιών.

Χθες, η εισαγγελέας υπηρεσίας παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης για την διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ το επίμαχο βίντεο αναζητείται, αλλά οι φερόμενοι δράστες υποστηρίζουν πως έχει διαγραφεί.

Από την άλλη, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης φέρεται να παράγγειλε πειθαρχική εξέταση για τυχόν παραλείψεις των εκπαιδευτικών του σχολείου.

(Από thenewspaper – φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί