Κλοπή όπλων στη Λέρο: Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των τριών υπόπτων

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των Αρχών,

βρίσκονται τρία άτομα σε βάρος των οποίων προκύπτουν σημαντικά στοιχεία εμπλοκής τους στην υπόθεση και φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του και εν ενεργεία υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος πλέον υπηρετεί σε άλλη μονάδα, εκτός της Λέρου και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.’


Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των τριών υπόπτων

Πρόκειται για τρία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού τα οποία υπηρέτησαν στο παρελθόν στη συγκεκριμένη μονάδα, έναν υπαξιωματικό που είχε την ευθύνη για την αποθήκη οπλισμού και δυο ακόμα χαμηλόβαθμα επιχειρησιακά στελέχη.

Σήμερα μάλιστα έγινε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των τριών υπόπτων, ενώ κατά πληροφορίες από το υπ. Αμυνας ειδικοί κατάφεραν να ανακτήσουν βιντεοσκοπημένο υλικό από την ημέρα κλοπής του πολεμικού υλικού, που τοποθετείται τον περασμένο Οκτώβριο. Κατά πληροφορίες μάλιστα έγινε σε διάστημα δύο εβδομάδων σε δύο δόσεις.

Μαύρη αγορά ή οργανωμένο έγκλημα οι αποδέκτες

Όσον αφορά τους αποδέκτες των πολεμοφοδίων, η Αστυνομία επεξεργάζεται δύο σενάρια σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το πρώτο σενάριο θέλει τα αντιαρματικά όπλα, οι οπλοβομβίδες, οι χειροβομβίδες και οι σφαίρες να κλάπηκαν ώστε να πωληθούν στην μαύρη αγορά.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι τα όπλα να κατέληξαν κυκλώματα της νύχτας, ειδικά στην νότια Αττική. Για αυτόν τον λόγο μελετώνται τυχόν σχέσεις των τριών υπόπτων και γνώριμών τους με πρόσωπα του οργανωμένου εγκλήματος.

(φώτο: Eurokinissi-πηγή: iefimerida.gr)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...