Το ξερίζωμα μιας τριανταφυλλιάς σε γειτονιά στην Καβάλα, έφερε την παρατήρηση και την παρεξήγηση ανάμεσα σε δύο γείτονες, με την υπόθεση να παίρνει απρόβλεπτη τροπή. Για να τον εκδικηθεί εκείνος που έκοψε το δέντρο, αποφάσισε να επιτεθεί με μία γλάστρα στον άτυχο άντρα, με το χτύπημα στο κεφάλι να τον στέλνει για ράμματα σε νοσοκομείο της πόλης.
Τρία χρόνια μετά το επεισόδιο που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία, ήταν η ώρα της δικαιοσύνης να αποφανθεί.
Όλα έγιναν στο δήμο Παγγαίου στην Καβάλα. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως ήταν εκείνος που πέταξε τη γλάστρα αλλά το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή. Πριν ανακοινωθεί η απόφαση το δικαστήριο διέκοψε, με τη δίκη να συνεχίζεται χθες το απόγευμα με νέες ερωτήσεις τόσο στον κατηγορούμενο όσο και στον μηνυτή, που από την πρώτη στιγμή, ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
Σύμφωνα με το proininews.gr, ο κατηγορούμενος στην απολογία του ανέφερε: «Ήταν τραυματισμένος από νωρίτερα. Δεν τον τραυμάτισα εγώ και δεν πέταξα καμία γλάστρα.» Υποστήριξε μάλιστα πως ο μηνυτής άρχισε να τον βρίζει και τόνισε πως πίσω από τη μήνυση που κατέθεσε, κρυβόταν η προσπάθειά του, να πάρει εκδίκηση, αφού όπως είπε χωρίς πάντως να πείσει, τον είχε στο στόχαστρο από καιρό.
(Proininews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μίλησε για τον Τσάρλι Κερκ – “Για αυτό δολοφονήθηκε”
- Οι Ταλιμπάν απάντησαν στις απειλές Τραμπ: «Καμία συμφωνία μαζί σου»
- Ο πρόεδρος της Αργεντινής Μιλέι θα συναντήσει Τραμπ και Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη
- Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη αλλοδαπός διωκόμενος από την Interpol Τουρκίας
- Ιάπωνες ερευνητές ζωγράφισαν αγελάδες με ρίγες σαν ζέβρες και…πήραν βραβείο Νόμπελ!
- Άνδρας σε αεροδρόμιο βρήκε ασύλληπτο τρόπο για να μην πληρώσει έξτρα…για βαλίτσα! vid
- Απίστευτες εικόνες στο Κερατσίνι: Πίδακας νερού πλημμύρισε δρόμο – Έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ, video
- Δ. Κουτσούμπας: «ΚΚΕ πιο δυνατό, καθοδηγητής της πάλης του λαού για τον σοσιαλισμό»
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα στην πόλη της Γάζας εν μέσω ανηλεών βομβαρδισμών
- Ο Τραμπ απειλεί τη Βενεζουέλα με “ανυπολόγιστες” συνέπειες αν αρνηθεί να πάρει πίσω κρατούμενους
Κύρια Θέματα

















