Κάλεσαν την αστυνομία επειδή νεαρός έκλεψε δύο…παριζάκια! Δυσαρέσκεια από την επιμονή υπαλλήλων μίνι μάρκετ

Όσο θα γιγαντώνεται η οικονομική εξαθλίωση του κόσμου, τόσο θα γινόμαστε μάρτυρες όλο και περισσότερων τέτοιων γεγονότων.

Ένας 20χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς σε μίνι μάρκετ της Πάτρας, διότι όπως κατήγγειλαν υπάλληλοι του καταστήματος έκλεψε …δύο παριζάκια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες Δευτέρα και η Αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει μετά από κλήση των υπαλλήλων και ξυπνάει άσχημες μνήμες από την περίπτωση μίας ηλικιωμένης που συνελήφθη στην Αθήνα μετά από κλοπή τροφίμων από γνωστή σελίδα σούπερ μάρκετ.

Ο 20χρονος συνελήφθη κανονικά και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αλλά λίγη ώρα αργότερα -όπως ήταν λογικό- αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα.

Η υπόθεση προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την καταγγελία του περιστατικού το οποίο ίσως να έπρεπε να τύχει διαφορετικού χειρισμού από την πλευρά των καταγγελόντων από τη στιγμή που η κλοπή αφορούσε μικρή ποσότητων τροφίμων, τα οποία ο νεαρός μπορεί να μην είχε τη δυνατότητα να πληρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα η είδηση έφερε μεγάλη δυσαρέσκεια και σε μερικές περιπτώσεις θυμό για την επιμονή των υπαλλήλων του καταστήματος να κληθεί η αστυνομία και να πάρει έκταση το θέμα.

Ωστόσο όπως φαίνεται ο ίδιος, παρότι αφέθηκε ελεύθερος, δεν γλιτώνει τους δικαστικούς μπελάδες, καθώς του ασκήθηκε κανονικά δίωξη.

(Με πληροφορίες από Tempo24news – φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί