«Είναι δύσκολη η κατάσταση στην Λακωνία, λόγω του κύματος της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας», ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης, Θεόδωρος Βερούτης.
Όπως σημείωσε, «καταγράφονται μεγάλα ύψη βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους, για αυτό επιχειρούν συνεχώς όλα τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και ιδιωτών, ώστε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί».
Παράλληλα, ο Θ. Βερούτης είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές των Δήμων Ανατολικής Μάνης και Ευρώτα, ενώ συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας, για τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων».
Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας τόνισε ότι «δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην μεταφορά των μαθητών, ώστε να μην κινδυνεύσουν, όπως για παράδειγμα στην μεταφορά μαθητών του ειδικού σχολείου στην Πετρίνα, όπου πήγε πρώτα η Αστυνομία για να διαπιστώσει αν μπορούν να μεταφερθούν ασφαλώς οι μαθητές».
Μάλιστα, λόγω της κακοκαιρίας, ο Θεόδωρος Βερούτης ανέφερε ότι «προσανατολίζομαι στο να εκδώσω απόφαση για κλείσιμο όλων των σχολείων, αύριο Παρασκευή».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ηλ. Κάνιστρας / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΘΑ: Δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουμε πως υφίσταται Casus Belli κατά της Ελλάδας
- Έφτασε στην Ινδία ο Πούτιν – Σε εγκάρδιο κλίμα η υποδοχή από τον Μόντι, vid
- Κακοκαιρία: Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία στην Αττική και σε 11 Δήμους σε όλη τη χώρα
- Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για την κακοκαιρία Byron -Eπικίνδυνα φαινόμενα σε Αττική και 8 Περιφέρειες
- Η “φάτνη” του Χριστού που προκάλεσε οργή στις ΗΠΑ – ΦΩΤΟ
- Κακοκαιρία Byron: «Είναι δύσκολη η κατάσταση στην Λακωνία» λόγω της έντονης βροχόπτωσης – Τι θα γίνει με τα σχολεία
- Φρίκη στο Ίλιον: Συνελήφθη 89χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 17χρονης σε παιδική χαρά
- Τεράστια τρύπα άρχισε να «καταπίνει» δρόμο, vid
- Σοκαρισμένα δύο αδέλφια από την Κίνα: Βρήκαν αποτυπώματα δεινοσαύρων 190 εκατ. ετών στην “πόρτα” τους
- Στη φυλακή ο 29χρονος κατηγορούμενος για το τροχαίο δυστύχημα στη Λούτσα









