• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • «Ηταν σαν ταινία θρίλερ» – Δείτε όσα είπε ο 27χρονος που σώθηκε από τον Ζορμπά στην Εύβοια (βίντεο)

«Ηταν σαν ταινία θρίλερ» – Δείτε όσα είπε ο 27χρονος που σώθηκε από τον Ζορμπά στην Εύβοια (βίντεο)

«Πίστεψα πως θα πεθάνω» ανέφερε ο 27χρονος Γιάννης Τσιλιχράνος, που αγνοούταν στην Εύβοια όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού εξαιτίας της κακοκαιρίας.

 

Ο άνδρας πάλεψε επί 36 ώρες με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την φύση και τελικά εντοπίστηκε κοντά στο Μαντούδι Ευβοίας.

Κρατώντας τον ορό στο χέρι, αλλά έχοντας το χαμόγελο στα χείλη, ο 27χρονος περιέγραψε στις κάμερες πώς κατάφερε να σωθεί, αλλά και τον εφιάλτη που έζησε από την στιγμή που παρασύρθηκε το αυτοκίνητο του στο χείμαρρο.

Οπως ανέφερε ο Γιάννης Τσιλιχράνος, στο αυτοκίνητο επέβαινε μαζί με την σύντροφό του, ωστόσο η ίδια κατάφερε να βγει έγκαιρα από το Ι.Χ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί μόνο αυτός.

«Έπεσε το αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι, μας παρέσυρε και πέσαμε μέσα. Είχα προλάβει να ανοίξω το παράθυρο και βγήκαμε και οι δύο. Εγώ βγήκα, αυτή δεν πρόλαβα να την δω να βγαίνει. Κρατήθηκα από ένα ξύλο και βγήκα στην άλλη όχθη. Στο νερό έμεινα σίγουρα ένα τέταρτο. Μετά περπατούσα, περπατούσα και βρήκα ένα σπιτάκι στην ερημιά, μπήκα μέσα και άλλαξα ρούχα. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους πυροσβέστες ήταν αν ήταν καλά η κοπέλα…», τόνισε ο Γιάννης Τσιλιχράνος.

Πυροσβέστες, αστυνομικοί και οι δικοί του άνθρωποι τον έψαχναν σχεδόν όλη την νύκτα του Σαββάτου, αλλά όπως αποδείχτηκε έπρεπε να βγει το φως της ημέρας για να καρποφορήσει η έρευνα όπως και έγινε.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο 27χρονος ηταν με τον πατέρα του ήταν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ο ίδιος μου ο γιος με πήρε τηλέφωνο την ώρα που έγινε το συμβάν στις 12 και 2 μετά χάθηκε το σήμα», λέει ο πατέρας του 27χρονου.

Ο Γιάννης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, γύρω στις 10 το πρωί και παρ΄ότι είναι καλά στην υγεία του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για προληπτικούς λόγους.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu