Ισχυρή μπόρα στα Ιωάννινα – Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, vid

Με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει Φθινόπωρο, έντονες βροχοπτώσεις παρουσιάζονται σε όλη την χώρα. Έτσι και στα Ιωάννινα, ξέσπασε ισχυρή βροχόπτωση και κεραυνοί με τους δρόμους να μετατρέπονται σε… ποτάμια.

Στους δρόμους στα Ιωάννινα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνδρες της Τροχαίας για την αποφυγή προβλημάτων με τους πεζούς. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της απότομης αλλαγής του καιρού, εκτός από κάποιες πτώσεις μεγάλων κλαδιών και πλημμυρικά φαινόμενα.

Ωστόσο, σε απόγνωση βρίσκονται όσοι διατηρούν μαγαζιά επί της ΚΑ Φεβρουαρίου, μία από τις πιο κεντρικές οδούς της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς μετά τη σημερινή ισχυρή βροχόπτωση είδαν τον δρόμο να μετατρέπεται σε ποτάμι και τα νερά να φτάνουν ως τα σκαλοπάτια των καταστημάτων. Οι ίδιοι έδωσαν μάχη για να τα σταματήσουν.

Όπως κατήγγειλαν στο epirus-tv-news.gr επαγγελματίες δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού κάθε φορά που βρέχει παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο καθώς στους πλαϊνούς δρόμους δεν υπάρχουν επαρκή φρεάτια για να απορροφήσουν τον όγκο του νερού.

(epirustvnews – φωτο:pexels)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί