Αυτό τουλάχιστον καταγγέλθηκε από την 33χρονη, η οποία πήρε τα δύο παιδιά από το χέρι και βγήκαν έντρομοι στο δρόμο, καλώντας την Αστυνομία αφού η κατάσταση στο σπίτι είχε παρεκτραπεί.
Όπως υποστηρίζεται, ο 46χρονος σύζυγος εκνευρισμένος για το …ανάλατο κριθαράκι, άρχισε να τη βρίζει, άδειασε όλο το πιάτο στο κεφάλι της και μετά έσπασε το πιάτο στο πάτωμα, με τα δύο ανήλικα παιδιά τους να παρακολουθούν τρομοκρατημένα.
Ο 46χρονος σύζυγος κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου και κρίθηκε ένοχος, με συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή. Η 33χρονη κατέθεσε ακόμα ότι τα ξεσπάσματα του συζύγου της πάνω της είναι συχνά, είτε με ύβρεις και απειλές, είτε με χτυπήματα.
Σημειώνεται ότι πριν ένα χρόνο ακριβώς άλλος ένας 59χρονος στο Ηράκλειο είχε χτυπήσει την σύζυγο του επειδή μαγείρεψε για την οικογένεια ψαρόσουπα, ενώ εκείνος ήθελε πατάτες τηγανιτές! Είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών.
(cretalive – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περού: Επίθεση σε ανθρακωρύχους παραμονή Πρωτοχρονιάς – Τρεις νεκροί, 7 αγνοούμενοι
- Φονική πυρκαγιά σε μπαρ στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία
- Τραμπ: Παίρνω περισσότερη ασπιρίνη από αυτή που μου συστήνουν οι γιατροί, γι’ αυτό έχω μώλωπες
- Η Λίλι Κόλινς γιορτάζει την παγκόσμια επιτυχία του «Emily in Paris» με το πιο εμβληματικό look της σεζόν
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 87 πολιτικοί κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν λόγω Πρωτοχρονιάς
- Σας περίσσεψε χαρτί περιτυλίγματος από τα δώρα των γιορτών; Έξυπνοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε ξανά
- «Καημένοι Ευρωπαίοι» – Η ανάρτηση του Ντμίτριεφ προκαλεί ενδιαφέρον
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
- Η Κρίστι Νόεμ χόρεψε το «Ice Ice Baby»…με αναφορές στο ICE για τους μετανάστες, vid
- Τι είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας









