Η Βίκυ Σταμάτη περιμένει τον Άκη Τσοχατζόπουλο έξω από τη φυλακή: «Είμαι απογειωμένη»! [βίντεο]

Ενώ περίμενε να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για τις εξελίξεις.

 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγαίνει από τις φυλακές και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είναι «απογειωμένη», όπως η ίδια χαρακτηριστικά τόνισε στους δημοσιογράφους.

Το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του.

Έτσι, αναμένεται η αποφυλάκισή του, η οποία ωστόσο ίσως δεν γίνει σήμερα λόγω… ώρας!

Μέχρι να αποσαφηνιστεί τι θα γίνει, πάντως, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, βρέθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ανυπομονώντας να δει τον πρώην υπουργό.

Οι δημοσιογράφοι την πλησίασαν ρωτώντας λεπτομέρειες για την αποφυλάκιση κι έτσι η Βίκυ Σταμάτη απάντησε: «Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη, δεν μπορώ να σας μιλήσω για λεπτομέρειες. Πάντως, το συναίσθημα είναι μοναδικό για το παιδί. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω«.

Δείτε το βίντεο με την Βίκυ Σταμάτη

 

Γιατί βγαίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν τα πρόβληματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

Ο Άλης Τσοχατζόπουλος διανύει το 80ο έτος της ηλικίας του και εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει την έξοδο της φυλακής.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu