• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Η «Κρυπτεία» πίσω από τη δολοφονική επίθεση στο ΠΙΚΠΑ στα Πετράλωνα – «Εμείς βάλαμε φωτιά στη Μανωλάδα»

Η «Κρυπτεία» πίσω από τη δολοφονική επίθεση στο ΠΙΚΠΑ στα Πετράλωνα – «Εμείς βάλαμε φωτιά στη Μανωλάδα»

Η φασιστική οργάνωση «Κρυπτεία» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονική επίθεση στο στέκι που στεγάζεται στο πρώην ΠΙΚΠΑ, στα Άνω Πετράλωνα, με τηλεφώνημα στο iefimerida.gr. Η οργάνωση που πρωτοεμφανίστηκε με την επίθεση στο σπίτι του μικρού Αμίρ στη Δάφνη, τον Οκτώβριο, φέρεται να βρίσκεται πίσω και από τον εμπρησμό στον καταυλισμό μεταναστών εργατών γης στη Μανωλάδα, από την οποίαν δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά ανυπολόγιστο οικονομικό κόστος για τους μετανάστες.

 

«Ο αγώνας μας κλιμακώνεται μετά τον εμπρησμό στη Μανωλάδα. Δεν θα αφήσουμε κανένα αντιρατσιστικό καθίκι όρθιο. Οι επιθέσεις μας σε καταλήψεις αντιρατσιστών θα κλιμακωθούν», ανέφεραν.

Σημειώνεται ότι από την επίθεση στην κατάληψη ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων τραυματίστηκε ένα άτομο που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι επιτιθέμενοι αποχώρησαν ανενόχλητοι ενώ η αστυνομία προσήγαγε τρία μέλη της κατάληψης, επειδή προσπάθησαν να αποκρούσουν την επίθεση. Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε διαδήλωση στην περιοχή των Πετραλώνων, ως μια πρώτη απάντηση στην δολοφονική επίθεση.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu