• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Κεραμέως προανήγγειλε παρέμβαση εισαγγελέα για τον πατέρα που χτύπησε καθηγητή στην Κρήτη

Η Κεραμέως προανήγγειλε παρέμβαση εισαγγελέα για τον πατέρα που χτύπησε καθηγητή στην Κρήτη

Η Υπουργός Παιδείας, νωρίς το απόγευμα, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, σχολίασε το περιστατικό που έγινε σε σχολείο της Κρήτης.

Εκεί, ένας πατέρας, έστειλε στο νοσοκομείο εκπαιδευτικό επειδή ζήτησε από το παιδί να φορέσει μάσκα για να μπει στο σχολείο.

«Μου αναφέρθηκε περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας εναντίον εκπαιδευτικού σε σχολείο στα Χανιά από γονέα που αρνήθηκε να φορέσουν τα παιδιά του μάσκα. Επικοινώνησα με τον εκπαιδευτικό και τον διευθυντή του σχολείου και τους διαβεβαίωσα ότι το Υπουργείο θα κάνει ό,τι χρειασθεί για να προστατεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.

Ήδη ζήτησα από την Υπηρεσία να καταθέσει σχετική αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω ενέργειες. Στο πρόσωπο του εν λόγω εκπαιδευτικού αντικατοπτρίζεται όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό, το οποίο υπερβάλλει εαυτόν για να στηρίξει τα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και την κοινωνία εν συνόλω στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές».

(ΦΩΤΟ:Photo screenshot)