Η Δολοφονία Σουλεϊμανί επηρεάζει και την Ελλάδα: Γιατί χτύπησε κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

Φρούριο ή πρεσβέια των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Έκτακτα μέτρα παίρνει η ΕΛ.ΑΣ, μετά τη δολοφονία του Σουλεϊμανί. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες των αρχών βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς έχουν εντολή να πραγματοποιούν αυξημένες περιπολίες γύρω από Αμερικανικούς και Ισραηλινούς στόχους στη χώρα μας.

Αυτές θα λάβουν χώρα κυρίως στις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ καθώς και στους γύρω δρόμους σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα dikaiologitika.gr.

Ακόμη, υπάρχει εντολή από το κέντρο επιχειρήσεων στους αστυνομικούς που θα εκτελέσουν τις παραπάνω περιπολίες, να ελέγχονται όσα άτομα θεωρούνται ύποπτα.

Θα ελέγχονται επίσης και ΙΧ αυτοκίνητα ή μηχανές που μπορεί να έχουν σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως έξω από τις δυο πρεσβείες θα πραγματοποιηθούν πορείες και συγκεντρώσεις, έτσι η ΕΛ.ΑΣ λαμβάνει ήδη τα απαραίτητα έκτακτα μέτρα.

Πλήν των παραπάνω, σύμφωνα με την ίδια πηγή, σύνδεσμοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε επικοινωνία με αξιωματούχους της αμερικανικής πρεσβείας και της CIA, όπως επίσης και με τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Ισραήλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σχετικώς από αρμόδιες πηγές, έχουν ήδη τεθεί σε στενή παρακολούθηση πρόσωπα που κινούνται στους ιρανικούς κύκλους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν αλλαγές στις κινήσεις και τις επαφές τους, με στόχο να διερευνηθούν οι προθέσεις του.

Τέλος, αυξάνονται οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα σύνορα της χώρας,ενώ μπαίνουν πλέον στο μικροσκόπιο τα άτομα που φθάνουν στα νησιά του Αιγαίου, ως…«μετανάστες.

Αυξημένα μέτρα έχει λάβει και η Κύπρος, κοντά σε κτίρια Αμερικανικών και Ισραηλινών συμφερόντων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί