• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Αστυνομία στα χειρότερά της! Συνέλαβαν γυναίκα που τραγουδούσε σε πλατεία – Αποδοκιμασίες πολιτών: «Ντροπή σας», vid

Η Αστυνομία στα χειρότερά της! Συνέλαβαν γυναίκα που τραγουδούσε σε πλατεία – Αποδοκιμασίες πολιτών: «Ντροπή σας», vid

Εικόνες που «ρίχνουν» ακόμη περισσότερο την εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας στα μάτια των κουρασμένων πολιτών.

Μάρτυρες θλιβερών σκηνών έγιναν κάτοικοι αλλά και τουρίστες στη Ρόδο, όταν αστυνομικοί αποφάσισαν πως μία γυναίκα που τραγουδούσε στη μέση μίας πλατείας αποτελούσε…απειλή!

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων, αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. σέρνουν μία γυναίκα οδηγώντας την παρά τη θέλησή της στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου που συγκεντρώθηκε γύρω από την πλατεία δεν πτόησαν τους αστυνομικούς:

«Μπράβο μάγκες, πατάξατε το έγκλημα», φώναζαν περαστικοί, ενώ η γυναίκα δήλωνε:

«Ντροπή σας για την Ελλάδα. Δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε».

Τα ειρωνικά χειροκροτήματα του κόσμου έδιναν και έπαιρναν, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν άφηναν την «εγκληματία» γυναίκα να τους ξεφύγει:

@dimitra.in.greek.islands

##greece ##rhodes ##rhodesisland ##police ##policemen ##viral ##fyp ##foryou ##spreadtotheworld ##greekpolice ##greecetiktok ##covid19 ##rules ##innocent ##woman

♬ original sound – 🤍

Αξίζει να σημειωθεί πως διέρρευσε άλλο ένα βίντεο από το σημείο που δείχνει την γυναίκα να τραγουδάει στη μέση της τουριστικής πλατείας.

Οι σκηνές αυτές εκτυλίσσονται την ώρα που καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες στυγνών εκτελέσεων μεταξύ συμμοριών και στυγερών εγκλημάτων σε ελληνικά σπίτια:

@dimitra.in.greek.islands

Reply to @nemesistisis

♬ original sound – 🤍