• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Φυτεία χασίς μέχρι και για τα δισέγγονά του – 10.500 δενδρύλλια βρέθηκαν σε αγρόκτημα στην Καρδίτσα!

Φυτεία χασίς μέχρι και για τα δισέγγονά του – 10.500 δενδρύλλια βρέθηκαν σε αγρόκτημα στην Καρδίτσα!

Μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση και αριθμό δενδρυλλίων χασισοφυτείες, οι οποίες έχουν βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μέσα σε ένα αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, με ιδιοκτήτη έναν 44χρονο.

 

Η θηριωδών διαστάσεων φυτεία αποτελούνταν από συνολικά 10.564 (!) δενδρύλλια ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,70 μέτρου, τα οποία εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αγρότη, όπου συνελήφθη και βρέθηκαν μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 1.250 γραμμαρίων που σημαίνει ότι σκόπευε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την χασισοφυτεία!

Ακόμη, κατασχέθηκαν έξι γυάλινα μπουκαλάκια με λάδι άγνωστης χημικής σύστασης, πιθανότατα χασισέλαιο, δείγμα του οποίου εστάλη για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Ο 44χρονος οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστεί ένας 24χρονος συνεργός του που δεν βρέθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu