Φρίκη στην Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του

«Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της. Με τις κούκλες έδειχνε πώς το αγοράκι γδύνει το κοριτσάκι», περιγράφει - μεταξύ πολλών άλλων ακόμη βαρύτερων - στο 30σέλιδο πόρισμά του ο πραγματογώνομας – παιδοψυχολόγος, που εξέτασε το θύμα.


«Καταπέλτης» υπήρξε στο πόρισμά του για την 4χρονη από την Πάτρα ο παιδοψυχολόγος που εξέτασε το παιδί, που φέρεται να έχει βιώσει σεξουαλική ασέλγεια από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει στις εισαγγελικές αρχές, έγινε το 2021:

Το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς τη χαϊδευει και τον χαϊδεύει, αλλά και πως έχει δει τα γεννητικά του όργανα.Ομως, σύμφωνα με το pelop.gr, το συμπέρασμα της ψυχολόγου που είχε εξετάσει τότε το παιδί στην Πάτρα είναι ότι η μικρή «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα», με το περιβάλλο της μητέρας να επισημαίνει πως «τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Αρα δεν το τρομάζει. Δεν το φοβίζει». Εκείνη τη χρονιά η 4χρονη άρχισε μόνη της να περιγράφει στη μαμά της τι γινόταν με τον μπαμπά της.

«Της άνοιγε το καυτό νερό στο μπάνιο όταν ήταν έγγυος»


Το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2020, ενώ – σύμφωνα πάντα με την μητέρα – παρά το ότι είχε κακοποιήσει και εκείνη στην διάρκεια της κοινής τους ζωής, δεν επιθυμούσε εκείνη την εποχή τουλάχιστον να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Ομως, όταν ένα χρόνο μετά έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη τους άλλαξαν όλα. Ετσι προσέφυγε στην Εισαγγελία, έκανε μηνυτήρια αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Στα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν, το δικαστήριο έβγαλε απόφαση ότι ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, αλλά μόνο παρουσία της μητέρας του και γιαγιάς του.

Οπως έχει καταγγείλει η μητέρα του παιδιού, ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όπως καταγγέλλει, λεμπαινε στο μπάνιο ενώ εκείνη έκανε ντους και με βία της έριχνε καυτό νερό για να την καίει.

Πολλές φορές την χτυπούσε ενώ την είχε στείλει και στο νοσοκομειο.

Ο πρώην σύζυγος αρνείται κάθε κατηγορία, ενώ εκτιμά ότι η πρώην του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο. Θεωρεί δε ότι στο «κόλπο» είναι και η πρώην πεθερά του.

(πηγή:pelop.gr – φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί