Φρίκη στη Λαμία: Μάνα ξυλοκόπησε άγρια τον 6χρονο γιο της

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως μια μητέρα ξυλοκόπησε άγρια τον 6χρονο γιο της στη Λαμία το βράδυ του Σαββάτου.

Η 33χρονη μητέρα φέρεται να γρονθοκόπησε και να χτύπησε στο κεφάλι το μικρό της αγοράκι, στέλνοντάς το στο Νοσοκομείο, για λόγους που δεν έχουν πλήρως εξακριβωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλωθεί κάτι τόσο σοβαρό. Λαμία: Μάνα ξυλοκόπησε άγρια τον 6χρονο γιο της και συνελήφθη Λαμία: Μάνα ξυλοκόπησε άγρια τον 6χρονο γιο της και συνελήφθη

Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κρίθηκε από τους γιατρούς η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς έφερε μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και γενικά το κεφάλι.

Η μητέρα συνελήφθη και κρατείται μέχρι να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Στο σπίτι της οικογένειας που έγινε το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν χθες βράδυ αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα, η οποία κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το ρεπορτάζ λέει ότι για τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν τα παιδιά, δυο συγγενικών οικογενειών που μένουν στο ίδιο σπίτι, έχει ενημερωθεί και η Πρόνοια και το Χαμογέλο του Παιδιού.

(lamiareport)