• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εξοργιστικό περιστατικό! Ξυλοκόπησε την πρώην συζυγό του μετά τον Αγιασμό μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών και γονέων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξοργιστικό περιστατικό! Ξυλοκόπησε την πρώην συζυγό του μετά τον Αγιασμό μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών και γονέων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναζητείται από την Αστυνομία ένας 45χρονος άνδρας που τη Δευτέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες βιαιοπράγησε εναντίον της πρώην συζύγου του έξω από το 10ο Δημοτικό σχολείο στο Κανόνι της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο enimerosi.com, το θλιβερό περιστατικό κακοποίησης εκτυλίχθηκε αφού τελείωσε ο Αγιασμός.

Ο άνδρας πλησίασε την πρώην συζυγό του, που βρισκόταν μαζί με άλλους γονείς έξω από τα κάγκελα του σχολείου του παιδιού τους.


Ο άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες στα social media, ξεκίνησε από λεκτική και κατέληξε σε σωματική βία εναντίον της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που κοιτούσαν σοκαρισμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο μαμάδες βρήκαν την ψυχραιμία να παρέμβουν και να προστατεύσουν την γυναίκα.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Σχηματίστηκε δικογραφία και ο άνδρας αναζητείται.


(φωτο:photo screenshot)