• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εξέλιξη-σοκ με τη γιατρό που αποθάρρυνε πολίτες από το να εμβολιαστούν – Η μητέρα της την οδήγησε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο! – Vid

Εξέλιξη-σοκ με τη γιατρό που αποθάρρυνε πολίτες από το να εμβολιαστούν – Η μητέρα της την οδήγησε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο! – Vid

Κανείς δεν περίμενε μία τέτοια τροπή στην υπόθεση.

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι εξελίξεις στην υπόθεση της γιατρού από τη Λαμία που απέτρεπε πολίτες σε εμβολιαστικό κέντρο από το να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Μετά την άμεση απομάκρυνσή της από το τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διεξάγονταν οι εμβολιασμοί, ήρθε το τελειωτικό χτύπημα από την ίδια της την οικογένεια!

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τοπικά μέσα, η μητέρα της 42χρονης κατέθεσε αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της στο Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου, καθώς ανησυχεί για την υγεία της!

Το ζήτημα έφτασε μέχρι την Εισαγγελία της Λαμίας, που σε χρόνο ρεκόρ έδωσε το «πράσινο φως» για την εξέταση της γιατρού.

Το αίτημα έγινε δεκτό και μετά από εξέταση που ακολούθησε, η 42χρονη κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας μέχρι νεοτέρας!

Θυμίζουμε πως η 42χρονη, η κίνηση της οποίας είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια στο σύνολο των ΜΜΕ της χώρας, μίλησε χθες στο STAR:

«Ενήργησα όχι ως επιστήμων, αλλά με βάση τη συνείδησή μου. Περιμένω τις αποφάσεις του διοικητή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πώς θα αντιδράσω».