• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έξαλλος δημοσιογράφος της ΕΡΤ με την κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, τότε γιατί ήρθατε;»

Έξαλλος δημοσιογράφος της ΕΡΤ με την κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, τότε γιατί ήρθατε;»

Ακόμη και από την κρατική τηλεόραση βλέπουμε να ξεσπούν εναντίον παντός υπευθύνου όσο αφορά την εθνική τραγωδία με τους 87 νεκρούς στην Αττική.

Σειρά είχε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ, Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος στην τελευταία εκπομπή της «Αλλης Διάστασης» στην ΕΡΤ «ξεσπάθωσε» κατά της κυβέρνησης στο θέμα των φονικών πυρκαγιών της Αν.Αττικής.

Συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ σημείωσε:

«Είναι η τελευταία εκπομπή της Άλλης Διάστασης, κλείσιμο του κύκλου, όπως μας είπαν δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε και θα πάμε τον Σεπτέμβρη. Αυτό όμως που πρέπει να πούμε είναι ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σε μία λογική υποκρισίας ή τουλάχιστον μικροκομματικής και μικροπολιτικής λογικής πάνω για άλλη μία φορά σε πτώματα, ανθρώπους, περιουσίες, ανθρώπους καταρχήν κι αφήστε τα άλλα.

Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε, από τη μία. Κι από την άλλη, ότι δεν κάνατε καλά τα πράγματα δεν λειτούργησε καλά ο συντονισμός.

Πού είναι η αλήθεια και πού είναι το ψέμα ή πού είναι η υπερβολή. Η αλήθεια είναι ότι το κράτος δολοφονεί συνεχώς τους πολίτες του πάρα πολλά χρόνια.

Κι επειδή κάποιοι τηλεθεατές ενοχλήθηκαν χθες, που μάλλον πρόσκεινται στην κυβερνητική παράταξη, όταν επειδή είπα σε υπουργό αν δεν μπορείτε να τα αλλάξετε τα κακώς κείμενα και ένα παρακράτος το οποίο λυμαίνεται τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια τότε γιατί ήρθατε, εγώ θα επιμείνω σε αυτή την άποψη γιατί η εντολή ήταν να αλλάξουν τα πράγματα».