Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου: ΒΙΝΤΕΟ με ΙΧ να πηγαίνει…ανάποδα με ταχύτητα

Η παλιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο προσκήνιο για τις απίστευτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου του 2023.

Με ένα αυτοκίνητο να μπαίνει ανάποδα και να κινείται για πολλά χιλιόμετρα με μεγάλη ταχύτητα, ανάμεσα στα υπόλοιπα που πήγαιναν κανονικά. Ο οδηγός μάλιστα του επίμαχου ΙΧ, αναβόσβηνε τα φώτα στους υπόλοιπους για να μην μπαίνουν στο δρόμο του. Είχε επιλέξει δε, την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με τον κίνδυνο ενός σοβαρού τροχαίου να παραμονεύει για ώρα.

Η ώρα όπως βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο είναι 19:58. Έχει νυχτώσει και τα αυτοκίνητα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου έχουν αναπτύξει ταχύτητα. Ξαφνικά φαίνεται το αυτοκίνητο που κινείται ανάποδα με ταχύτητα. Δάσκαλος σε Σχολή Οδηγών στη Κόρινθο παθαίνει το σοκ της ζωής του, καθώς λίγο έλειψε να συγκρουστεί.

Αυτό δεν έγινε επειδή δεν βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Πήγαινε στη δεξιά και από τα φώτα που είδε ανησύχησε και έκοψε ακόμα περισσότερο ταχύτητα. Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε τη στιγμή που το αυτοκίνητο που πηγαίνει ανάποδα περνάει πολύ κοντά από το δικό του.

(πηγή:korinthos.tv – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί