• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • «Έριξα έναν κουβά νερό πάνω μου και προσευχόμουν»: Μαρτυρία του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το βίντεο-σοκ στην Αν.Αττική

«Έριξα έναν κουβά νερό πάνω μου και προσευχόμουν»: Μαρτυρία του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το βίντεο-σοκ στην Αν.Αττική

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν από μερικές μέρες και ήδη έχει γίνει θέμα ακόμη και σε μεγάλα διεθνή πρακτορεία.

«Μόνο οι εθελοντές είναι δίπλα μας στο Νέο Βουτζά», διαμηνύει μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ένας από τους πυρόπληκτους της περιοχής, ο οποίος είναι γνωστός από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τη φωτιά να περνά κυριολεκτικά από πάνω του, με τον ίδιο να κάθεται κολλητά στον τοίχο του σπιτιού του.

«Πήγα να σώσω τα ζώα μου. Εχω γάτες, περιστέρια, χελώνιες, κότες και χήνες», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Kathimerini.

«Δεν υπολόγισα όμως ότι η φωτιά θα έρθει τόσο γρήγορα. Μέσα σε δέκα λεπτά πέρασε και έκαψε τα πάντα. Είχα άγγελο γιατί πήγα στο πλάι του σπιτιού, έριξα ένα κουβά νερό πάνω μου και όταν άρχισα να καίγομαι, προσευχόμουν».

«Οι εθελοντές φέρνουν νερά και φαγητό, ενώ βοηθούν στον καθαρισμό. Κανένας άλλος. Δώδεκα εθελοντές με βοηθούσαν χθες να καθαρίσω το σπίτι μου», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Γκίκας, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι η τύχη δεν ευνόησε μόνο τον ίδιο αλλά και την γυναίκα και το παιδί του που σώθηκαν απλά επειδή δεν άκουσαν τις οδηγίες των αστυνομικών, όπως υποστηρίζει. «Η γυναίκα μου σώθηκε γιατί δεν άκουσε τους αστυνομικούς που την έστελναν προς το Μάτι, θα είχε εγκλωβιστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Γκίκας δήλωσε ότι ο λόγος που δεν έφυγαν από το σπίτι ήταν επειδή ο 88χρονος πατέρας δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu