Ωστόσο τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες για την αποκατάσταση αρκετών μεμονωμένων βλαβών στις περιοχές της παραλίας Αυλίδας και στην Ερέτρια.
Οι μεγαλύτερες σε έκταση βλάβες εντοπίζονται σε περιοχή έξω από το Βασιλικό, όπου λόγω πτώσης στύλων περί τις 30 οικίες δεν έχουν ρεύμα, στην περιοχή Μπούρτζι, όπου αντιστοίχως από πτώση στύλων επηρεάζεται ένας μικρός αριθμός οικιών και στην περιοχή Καμαρίτσα, όπου προ ολίγου δόθηκε ο δρόμος σε κυκλοφορία και αναμένεται να μεταβεί συνεργείο για την διαπίστωση της έκτασης της ζημιάς που έχει προκληθεί.
Όσον αφορά στα χωριά Θεολόγος, Γέροντας, Πούρνος, Σκούντερι, Μίστρος, Μαυρόπουλο, Πισσώνας και Βατώντας, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται ακόμη στα σημεία και έχει ξεκινήσει η σταδιακή επανηλεκτροδότηση, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και από πολύ νωρίς αύριο το πρωί με ενίσχυση τεχνικού προσωπικού για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση του συνόλου των ζημιών.
(ΦΩΤΟ:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στην Ιρλανδία – Έφτιαξαν μηλόπιτα, ήπιαν μηλίτη και μάζεψαν φρούτα, vid
- Τροπολογίες προς ψήφιση στην Ρωσία: 2 εκατ. έφεδροι θα ξεχυθούν στην Ουκρανία, αν χρειαστεί
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη για έκθεση νηπιαγωγός επειδή ξέφυγε παιδάκι από την τάξη της και βρέθηκε στον δρόμο
- Γάζα: Η δεύτερη φάση της συμφωνίας “ξεκινά τώρα”, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Ηλιουπόλεως: Αύριο στο Αυτόφωρο η δίκη του άντρα που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε 43χρονη οδηγό
- Σε πανικό ο Ζελένσκι χάνει τον έλεγχο; Τι συμβαίνει αυτές τις μέρες εντός Ουκρανίας
- Έναρξη της Ιπποκρατικής Εβδομάδας – Η Ελλάδα στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ιατρικής Κοινότητας
- Φοβούνται για τον χειμώνα που έρχεται στην Ουκρανία – Νέες διακοπές ηλεκτροδότησης
- Τραγωδία στο Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 16 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε βιοτεχνία ενδυμάτων
- Ρωσία/Συρία: Στην Μόσχα θα μεταβεί την Τετάρτη ο αλ Σάρα