• Αρχική
  • Άρθρα
  • Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Αποκαλύπτεται η βασική ύποπτος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Αποκαλύπτεται η βασική ύποπτος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοντά στην ταυτοποίηση της δράστιδος της πρόσφατης επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Ποιο είναι το προφίλ της βασικής υπόπτου.

Προς την ταυτοποίηση της δράστιδος, η οποία φέρεται να ευθύνεται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη την περασμένη εβδομάδα στην Καλλιθέα, βαίνουν οι αστυνομικές αρχές.

Με βάση τις μαρτυρίες, καθώς και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η Ελληνική Αστυνομία, η δράστις φέρεται να είναι γυναίκα μετρίου αναστήματος, με ύψος περίπου 1,68.

Έχει χρώμα μαλλιών μελί, το μήκος των οποίων φθάνει έως τον ώμο. Την ώρα της επίθεσης, φέρεται να φορούσε ζακέτα, αθλητικά παπούτσια, ενώ έφερε και σακίδιο πλάτης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός «Star», η ύποπτη φορούσε κασκέτο, με αποτέλεσμα να μην γίνονται αντιληπτά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.


Σε κάθε περίπτωση, το παραπάνω προφίλ φαίνεται ότι ταιριάζει σε μία από τις βασικές υπόπτους που εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία και προέρχεται από το περιβάλλον της 34χρονης.

Περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το βίντεο, το οποίο βρίσκεται στην κατοχή της ΕΛΑΣ και το οποίο απεικονίζει μια μαυροντυμένη γυναίκα να αποβιβάζεται από Ι.Χ. αυτοκίνητο και να εισέρχεται στο κτίριο, όπου έλαβε χώρα η επίθεση.

Τα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας χάθηκαν στη συνέχεια, καθώς δεν έχει καταγραφεί από κάποια κάμερα ασφαλείας να αποχωρεί από το σημείο.

(Sputniknews – φωτο:video screenshot)