Την εμπλοκή και άλλου προσώπου στην επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη μπροστά στην είσοδο της εργασίας στην Καλλιθέα ερευνούν οι Αρχές θέλοντας να δώσουν απαντήσεις σε κάποια αναπάντητα ερωτήματα.
Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της 35χρονης κατηγορούμενης ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν βρουν αυτό, τότε ενδεχομένως να ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο φρικτό αυτό έγκλημα.
Επίσης η αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. Ο κ. Λύτρας εξέφρασε επίσης την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σ. Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια κουβέντα για τον εφιάλτη που ζει.
Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα υποβλήθηκε ήδη στο πέμπτο χειρουργείο και μέσα στο νοσοκομείο προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της ενέδρας μίσους στην οποία έπεσε θύμα. Ο δικηγόρος της δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την προσωπική της ζωή, την ώρα που η ίδια ανεβαίνει έναν Γολγοθά και ξεκαθάρισε πως η εικόνα που έδινε στα social media δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική της ζωή.
Ο Απόστολος Λύτρας περιέγραψε τις δύσκολες πρώτες μέρες όταν ο ίδιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την 34χρονη για να πάρει απαντήσεις. Όπως είπε η Ιωάννα δεν μπορούσε να μιλήσει πάνω από δύο τρία λεπτά. Υπέφερε, πονούσε και κουραζόταν πολύ εύκολα, οπότε όλη αυτή η διαδικασία ήταν αρκετά επίπονη τόσο για την ίδια, όσο και για τους δικηγόρους της και τους αστυνομικούς.
(parapolitika – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στις 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τη ΔΟΕ
- Τρέλα! Άρχισαν να ουρλιάζουν στο πρόσωπο ενός «ιεροκήρυκα» στις ΗΠΑ, video
- Η Πολωνία θα αποφασίσει για την προμήθεια υποβρυχίων
- ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για υποψηφίους κατηγορίας ΤΕ του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
- EY ZHN: Ενημερωτική εκδήλωση του ΥΜΑΘ για τις τουριστικές διαδρομές με άξονα την Αριστοτελική φιλοσοφία
- Ο Τραμπ αναχώρησε για τη δεύτερη επίσημη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Σπάνια επίσκεψη Σοϊγκού στο Ιράκ, video
- Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία για το TikTok»
- Νατοϊκό φιάσκο! «Ελαττωματικός πύραυλος F-16 και όχι ρωσικό drone κατέστρεψε στέγη σπιτιού», λένε πολωνικά ΜΜΕ
- Ο Σίσι αποκάλεσε το Ισραήλ «εχθρό» – Η πρώτη φορά που Αιγύπτιος πρόεδρος προβαίνει σε τέτοιο χαρακτηρισμό