• Αρχική
  • Άρθρα
  • Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος 35χρονης: «Να πει την αλήθεια γιατί από τη δικογραφία προκύπτει η εμπλοκή της»

Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος 35χρονης: «Να πει την αλήθεια γιατί από τη δικογραφία προκύπτει η εμπλοκή της»

Η 35χρονη κατηγορούμενη εξακολουθεί να μη δέχεται την πραγματικότητα.

Για τις δυσκολίες στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η εντολέας μου τηρεί μια στάση αποστασιοποίησης και άρνησης. Πρέπει η ίδια να δώσει τις εξηγήσεις της. Εγώ θα είμαι δίπλα της και στην περίπτωση αυτή πιστεύω ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν έχουν αποκαλυφθεί . Ακούω και για εισφορά νέων στοιχείων στη δικογραφία.

Εγώ τη συμβούλευσα να πει την αλήθεια γιατί προκύπτει από τη δικογραφία εμπλοκή της στην υπόθεση. Δεν λέω ενοχή της, λέω εμπλοκή της κατά κάποιο τρόπο.

Οπότε η καλύτερη υπεράσπιση είναι η αλήθεια. Αν το έπραξε να πει γιατί το έπραξε, ποια ήταν τα κίνητρά της ώστε να μπορέσω κι εγώ να αναδείξω αυτά τα κίνητρα και να τη βοηθήσω με τις συμβουλές μου. Αλλά δεν απολογούμαι εγώ, εκείνη απολογείται. Άρα η ίδια κρατάει το κλειδί των εξελίξεων. Θα φανεί σε λίγες ώρες τι θα συμβεί, αλλά μέχρι σήμερα είναι άυπνη και χωρίς φαγητό. Είναι ήδη επιβαρυμένη η σωματική και η ψυχολογική της κατάσταση.

Εάν η εντολέας μου κριθεί ακαταλόγιστη και δεν της καταλογιστεί το αδίκημα, αν δεν επιβληθεί ποινή, ως ακαταλόγιση θα εγκλειστεί σε δημόσιο ψυχιατρείο και κάθε λίγο θα εξετάζεται η ψυχολογική της και η ψυχιατρική της κατάσταση για να παρατείνεται αορίστως ο εγκλεισμός της. Ενώ αν της επιβληθεί μια ποινή, σε καμία περίπτωση δεν θα εκτίσει περισσότερα από τρία με τέσσερα χρόνια, στη χειρότερη περίπτωση για αυτή».

Και συνέχισε:

«Αυτός που διαπράττει αυτό το αδίκημα, θέλει να καταστρέψει, θέλει να κάψει και θέλει να σημαδέψει για πάντα. Δεν θέλει να σκοτώσει. Όποιος θέλει να σκοτώσει, παίρνει ένα πιστόλι και σκοτώνει.

Είναι απόμακρη, αποστασιοποιημένη και εξαντλημένη. Έχει δυο αδερφούς και μια αδερφή, του μεροκάματου άνθρωποι, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε μένα για να αναλάβω την υπόθεση. Και μετά μου τηλεφώνησε η εντολέας μου από τα κρατητήρια. Δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη αυτής της υποθέσεως και οφείλω να πω ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

(φωτο:screenshot)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •