• Αρχική
  • Άρθρα
  • Επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι σε έναν 90χρονο για να του πάρουν ένα 20άρικο!

Επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι σε έναν 90χρονο για να του πάρουν ένα 20άρικο!

Θρασύτατη επίθεση δέχθηκε μέρα μεσημέρι ένας ηλικιωμένος, στην πλατεία Παρκου της Λαμίας, μέσα στις δημοτικές τουαλέτες, όπου κάποιοι στήνουν καρτέρι για την «πέσουν» στα ανήμπορα γεροντάκια που πάνε εκεί για την ανάγκη τους.

 

Την ώρα που ένας 90χρονος κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες Ρομά τον είδαν και περάσαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και όλες μαζί έπεσαν πάνω στον ανήμπορο ηλικιωμένο.

Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε στη ζώνη ο παππούς. Εκείνος φώναζε για βοήθεια και έλεγε ότι δεν έχει χρήματα όταν ξαφνικά μπήκε και ένας νεαρός, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό και τον σήκωσε πάνω, λέγοντας να του δώσει τα χρήματα.

Ο υπεύθυνος του δήμου που υπάρχει στο σημείο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός και οι γυναίκες, μόλις είδαν κάποιους να κατεβαίνουν στις τουαλέτες, έφυγαν τρέχοντας.

«Με έπιασαν από το λαιμό και πήγαν να με πνίξουν. Έψαχναν τις τσέπες και το τσαντάκι. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά…», είπε ο ηλικιωμένος άνδρας κλαίγοντας στο LamiaReprot.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν για το συμβάν ξεκίνησαν τον εντοπισμό των δραστών.

«Ο πάππους δεν είχε χρήματα πάνω του. Ένα 20αρικο που είχε μου το έδωσε έμενα και πήγα στα εκδοτήρια για να βγάλω εισιτήρια. Πήγαν να τον πνίξουν μέσα στις τουαλέτες 90χρονων άνθρωπο, για να τον ληστέψουν. Αν είναι δυνατόν…», είπε στο LamiaReport ένας γνωστός του.

Τα κρούσματα παραβατικότητας στην πλατεία Παρκου είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ειδικά στις τουαλέτες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…