Επιστροφή των εκδρομέων: Περίπου 2 εκατ. Αθηναίοι είχαν φύγει για διακοπές! – vid

Για δεύτερη ημέρα σήμερα Τρίτη συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Συνολικά υπολογίζεται ότι έφυγαν από την Αττική περίπου 1,5 με 2 εκατ. Αθηναίοι για την έξοδο του Πάσχα.

Σύμφωνα με το OPEN, το πρώτο κύμα άρχισε να επιστρέφει από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, με τη σημερινή μέρα να αποτελεί κορύφωση.

Συγκεκριμένα 19 πλοία αναμένεται να φτάσουν στον Πειραιά, από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, 13 καράβια φτάνουν από Κυκλάδες στην Ραφήνα και 8 πλοία από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες στο Λαύριο.

Χθες Δευτέρα επέστρεψαν στον Πειραιά 15.432 επιβάτες, στην Ραφήνα 11.493 και στο Λαύριο 4.072. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, εκτός Αττικής βρέθηκαν περισσότερα από 500.000 οχήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα.

Την Δευτέρα του Πάσχα, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, επέστρεψαν στα διόδια Ελευσίνας περισσότερα από 50.000 οχήματα και από τα διόδια Αφιδνών πάνω από 46.000 οχήματα.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι και σήμερα (18/4) η κίνηση θα είναι αυξημένη στα διόδια της Ελευσίνας και Αφιδνών.

Υπενθυμίζεται ότι το τριήμερο μεταξύ Μ. Πέμπτης και Μ. Σαββάτου πέρασαν τα διόδια Ελευσίνας περισσότερα από 300.000 οχήματα έφυγαν από το Λεκανοπέδιο με κατεύθυνση την ύπαιθρο.

(protothema – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί