Σύμφωνα με το OPEN, το πρώτο κύμα άρχισε να επιστρέφει από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, με τη σημερινή μέρα να αποτελεί κορύφωση.
Συγκεκριμένα 19 πλοία αναμένεται να φτάσουν στον Πειραιά, από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, 13 καράβια φτάνουν από Κυκλάδες στην Ραφήνα και 8 πλοία από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες στο Λαύριο.
Χθες Δευτέρα επέστρεψαν στον Πειραιά 15.432 επιβάτες, στην Ραφήνα 11.493 και στο Λαύριο 4.072. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, εκτός Αττικής βρέθηκαν περισσότερα από 500.000 οχήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα.
Την Δευτέρα του Πάσχα, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, επέστρεψαν στα διόδια Ελευσίνας περισσότερα από 50.000 οχήματα και από τα διόδια Αφιδνών πάνω από 46.000 οχήματα.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι και σήμερα (18/4) η κίνηση θα είναι αυξημένη στα διόδια της Ελευσίνας και Αφιδνών.
Υπενθυμίζεται ότι το τριήμερο μεταξύ Μ. Πέμπτης και Μ. Σαββάτου πέρασαν τα διόδια Ελευσίνας περισσότερα από 300.000 οχήματα έφυγαν από το Λεκανοπέδιο με κατεύθυνση την ύπαιθρο.
(protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπάνια επίσκεψη Σοϊγκού στο Ιράκ, video
- Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία για το TikTok»
- Νατοϊκό φιάσκο! «Ελαττωματικός πύραυλος F-16 και όχι ρωσικό drone κατέστρεψε στέγη σπιτιού», λένε πολωνικά ΜΜΕ
- Ο Σίσι αποκάλεσε το Ισραήλ «εχθρό» – Η πρώτη φορά που Αιγύπτιος πρόεδρος προβαίνει σε τέτοιο χαρακτηρισμό
- Έπος! Αυτό ανακάλυψαν κάτω από τις αναρτήσεις του Ζελένσκι, vid
- Τα «καρφιά» του ΠΑΣΟΚ για την «μεταγραφή» Λοβέρδου στη ΝΔ
- Πυρκαγιά ξέσπασε στην Άνδρο – Προειδοποιητικό μήνυμα του 112
- Αυξήθηκε τον Αύγουστο η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας
- Ένα σατιρικό ( ; ) ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει σε τι κατάσταση έχουν φτάσει οι ΗΠΑ
- Πέθανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, είδωλο του Χόλιγουντ