Επίσκεψη διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, στο λιμάνι της Ελευσίνας

Στις προοπτικές ανάπτυξης και τις προκλήσεις του λιμανιού της Ελευσίνας,

στις δυνητικές συνέργειες με το λιμάνι του Πειραιά, στην αποδοτική συνεργασία όλων των μερών, καθώς και στο «κοινωνικό αποτύπωμα» που αφήνει η λειτουργία του λιμένα στην περιοχή, επικεντρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση των φορέων που εμπλέκονται στο λιμάνι με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που επισκέφτηκαν την περιοχή.

Από πλευράς ΤΑΙΠΕΔ, στις συναντήσεις μετείχαν ο εκτελεστικός πρόεδρος ‘Αρης Ξενόφος, ο διευθύνων σύμβουλος Ριχάρδος Λαμπίρης και άλλα στελέχη του Ταμείου. Εκ μέρους των φορέων παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Σταμάτης Κοιλάκος και ο διευθύνων σύμβουλος Χαράλαμπος Γαργαρέτας.

Επίσης, η διοίκηση του Ταμείου συνομίλησε και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και των λιμενεργατών, Κώστα Χρήστου και Χρήστο Κατσογιάννη, αντιστοίχως, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στην Ελευσίνα εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων στους Οργανισμούς των 10 περιφερειακών λιμένων, τους οποίους το Ταμείο διαχειρίζεται ως μέτοχος με ποσοστό 100%.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...