Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελικόπτερο, Drones και 5000 αστυνομικοί, επί ποδός

Όπως κάθε χρόνο στην Αθήνα, έτσι και φέτος η ΕΛ.ΑΣ, έχει πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

5000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός και τα μέτρα ασφαλείας, μας θυμίζουν εκείνα που είχαν παρθεί για το Πολυτεχνείο. Όπου υπάρχουν ΑΤ και κρατικές υπηρεσίες, υπάρχουν και αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις.

Αστυνομικές δυνάμεις, θα αναπτυχθούν στα Εξάρχεια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, όπου συνήθως υπάρχουν άτομα που δημιουργούν φασαρίες.

Στην μάχη θα ριχθούν και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (τα Drones δηλαδή), όπως και το ελικόπτερο της αστυνομίας. 

Τα μέτρα ασφαλείας, είναι δρακόντεια πράγματι. Ελπίζουμε να μην δούμε άσχημες εικόνες όπως καθώς κάθε χρόνο, από τις διάφορες αναρχικές ομάδες, που βρίσκουν ευκαιρία να προκαλέσουν καταστροφές.

Δυστυχώς, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους λεγόμενους αναρχικούς, να καίνε την περιουσία των Ελλήνων. Αυτοκίνητα και μαγαζιά, συνήθως μπαίνουν στο στόχαστρο αυτών των ανθρώπων.

Όλοι ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δούμε να συμβαίνουν έκτροπα. Βέβαια το παρελθόν δείχνει, ότι θα..μείνουμε με την ελπίδα.

Κάθε χρόνο, αυτή την ημέρα του χρόνου, γίνονται σοβαρά επεισόδια, οπότε δεν διατηρούμε και πολλές ελπίδες!!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu