Έπεσε από καρότσα αγροτικού και τον πλάκωσε η πρέσα που κρατούσε!

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 26χρονο Λαμιώτη που μετέφερε με το αγροτικό ενός φίλου του μια πρέσα καθαριστηρίου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

Λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του μετατοπίσθηκε το κέντρο βάρους της πρέσας, η οποία στηριζόταν πάνω σε μία παλέτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει τον 26χρονο και να πέσουν μαζί στο δρόμο, τραυματίζοντάς τον πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Ο άτυχος νέος είχε ζητήσει από έναν 43χρονο φίλο του να του βρει ένα μέσο για να μεταφέρουν την πρέσα από μια μεταφορική στο σπίτι του στη Ροδίτσα. Αυτός κάθισε στην καρότσα του αγροτικού για να συγκρατεί την πρέσα. Δυστυχώς το κακό παραμόνευε λίγα μέτρα πριν τον τελικό προορισμό.

Οι γείτονες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο κι όταν πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους βρέθηκαν μπροστά σε πολύ σκληρές εικόνες.

Στο σημείο έφθασε γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες της Π.Υ. Λαμίας, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 26χρονο, με τους διασώστες να κάνουν ότι μπορούν για την γρήγορη διακομιδή του στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η κατάσταση του 26χρονου Λαμιώτη χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu