Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ για τα πλάνα από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ένα σχόλιο δημοσιογράφου χθες το πρωί σε εκπομπή του ΣΚΑΪ για τη συγκέντρωση που είχε σχέση με το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη στάθηκε αφορμή να υπάρξει ένταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Αυγή», σχολιάζοντας το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία είπε ότι οι σχετικές εικόνες που μεταδόθηκαν ήταν fake news.

«Αυτό εδώ πέρα είναι fake news, το είδε όλος ο κόσμος. 3.000 ο κόσμος που μαζεύτηκε» είπε ο κ. Πετρόπουλος και πρόσθεσε: «Ναι, διαψεύδω το Βεργίνα TV».

«Τους έβγαλαν από την τσέπη τους;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής και επικράτησε ένταση με τον κ. Πετρόπουλο να απαντά: «Αυτή η εικόνα είναι από την άνοιξη, όχι άλλα fake news. Ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι είναι σωστή η συμφωνία».

Στην εκπομπή στον ΣΚΑΪ παρενέβη και ο ιδιοκτήτης του Βεργίνα TV, Στέλιος Καλόγηρος ο οποίος είπε ότι δεν έγινε μοντάζ. «Όχι βέβαια, δεν υπάρχει μοντάζ. Όλα αυτά μεταδόθηκαν από το δορυφόρο του Hellas Sat. Στις 21 Ιανουαρίου (σ.σ. στο πρώτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη) δεν υπήρχε κόσμος με κοντομάνικα» είπε.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu