• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ένταση στην Θεσσαλονίκη: Υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε την ομιλία της, στην μέση: Τι συνέβη, σύμφωνα με την ίδια (Βίντεο)

Ένταση στην Θεσσαλονίκη: Υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε την ομιλία της, στην μέση: Τι συνέβη, σύμφωνα με την ίδια (Βίντεο)

Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ.Χατζηγεωργίου, συμμετείχε σε εκδήλωση, για τα 20 χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την ομιλία της ακούστηκαν αποδοκιμασίες, με αποτέλεσμα να κατέβει από το βήμα.

Η Πόπη Τσαπανίδου παρουσίασε την εκδήλωση και μόλις είδε την αντίδραση της υφυπουργού, είπε:

«Θα παρακαλέσω, μέρα που είναι να μην δημιουργούνται τέτοιες εντάσεις… Μήπως να το ξανασκεφτούμε κ. Χατζηγεωργίου; Μπορείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα».

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση της κ.Χατζηγεωργίου:

“Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου. Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης κο Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών.

Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους. Είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα. Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της. Κύριε Μητσοτάκη, τα στελέχη του κόμματός σας όσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τόσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας».

Photo:eurokinissi