Ελεύθεροι οι έξι για την επίθεση σε νεαρούς που ζωγράφιζαν ελληνική σημαία στη Μυτιλήνη

Ενώπιον της Εισαγγελίας της Μυτιλήνης βρέθηκαν σήμερα το πρωί έξι άτομα νεαρής ηλικίας, μεταξύ των οποίων κάποιοι με κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, μετά από επεισόδια που

σημειώθηκαν χθες τα μεσάνυχτα, μεταξύ ομάδων νεαρών στη βόρεια παράκαμψη της νησιωτικής πόλης, στο ύψος του νεκροταφείου της Αγίας Κυριακής.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξαν με μήνυση τους τέσσερις νεαροί, χθες μετά τα μεσάνυχτα και ενώ ζωγράφιζαν μια μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία, δέχθηκαν την επίθεση των έξι ατόμων.

Μετά από κλήση στην Αστυνομία ενός εκ των τεσσάρων, οι έξι συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν κράνη και κοντάρια με σημαίες. Εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατά περίπτωση, οι βαρύτατες κατηγορίες της ληστείας από κοινού και των διακεκριμένων κλοπών (γιατί καταγγέλθηκε δια της βίας αρπαγή πορτοφολιού), της απόπειρας σωματικών βλαβών, της απόπειρας βαριών σκοπούμενων σωματικών βλαβών, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως έγινε γνωστό και μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού η Εισαγγελική Αρχή διαπίστωσε αναντιστοιχία μεταξύ των μέσων απόδειξης που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και των αδικημάτων για τα οποία θεμελιώθηκε η ανακριτική υποψία και με τα οποία παραπέμφθηκαν από την Αστυνομία.

Τα αδικήματα για τα οποία παραπέμφθηκαν, αντικαταστάθηκαν με άλλα πλημμεληματικού χαρακτήρα, οπότε και τους άφησε ελεύθερους, παραπέμποντάς τους σε τακτική δικάσιμο το Σεπτέμβριο του 2019.

Πέρα των παραπάνω, όπως έγινε γνωστό και μεταφέρεται σχετικά, εναντίον των τεσσάρων σχηματίζεται δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και για ό,τι άλλο προκύψει κατά την προανάκριση.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...