ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο Άτομα εισέβαλαν στην Βουλή!!!! (Βίντεο)

Πριν λίγη ώρα, όπως διαβάσατε και στο el, η κυβέρνηση κατάφερε να διατηρηθεί στην εξουσία με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα αύριο να «ρίξει» τις υπογραφές για την παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Κάποιοι διαδηλωτές, οργίστηκαν και εισέβαλαν στην Βουλή. Πιο συγκεκριμένα, δύο άτομα εισέβαλαν μέσα στο προαύλιο του Κοινοβουλίου αλλά οι άνδρες της αστυνομίας τους απώθησαν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας από τους δύο κατάφερε να μπει μέσα στο κεντρικό κτίριο της Βουλής. Οι αστυνομικοί έκλεισαν τις πόρτες ώστε ο συγκεκριμένος να μην καταφέρει να μπει μέσα στο Κοινοβούλιο.

Όσο βρισκόταν μέσα στο προαύλιο, χτυπούσε οργισμένος αυτοκίνητα βουλευτών και φώναζε:
«Κάνω ότι θα έκανε ο κάθε Έλληνας πολίτης»

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη αυτού του ατόμου. Επίσης, 30 περίπου άτομα προπηλάκιζαν τους βουλευτές που έβγαιναν από την Βουλή, μετά από το τέλος της ψηφοφορίας.

Δείτε το βίντεο από τα parapolitika:

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, μερικοί άνθρωποι είναι πολύ νευριασμένοι. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι:
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε με τανκς αλλά με τις ψήφους του Ελληνικού λαού.

Βλέπετε, ο ΣΥΡΙΖΑ εξ’αρχής δήλωνε ότι έχει μια πολύ συγκεκριμένη γραμμή στα Εθνικά θέματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορει να εξαπατησε τους ψηφοφόρους στα οικονομικά θέματα αλλα στα εθνικά έκανε όλα όσα πάντοτε έλεγε και αυτοι που τον ψηφισαν είναι υπεύθυνοι για αυτό που ψήφισαν.
Πούλησαν δηλαδή οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τα εθνικά θέματα για να πάρουν τα λεφτά που θα τους έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ και τελικά δεν τους έδωσε. Απλό!!!

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu