Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κατσιμπάρδης

Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κατσιμπάρδης το πρωί της Πέμπτης στη Δροσιά Χαλκίδας.

 

Ο βετεράνος Βοιωτός πολιτικός βρισκόταν για μπάνιο στο λιμανάκι της Παναγίτσας, λίγο έξω από τη Δροσιά, όταν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι λουόμενοι τον εντόπισαν να επιπλέει στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως τον έβγαλαν έξω και προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και το λιμενικό. Ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Κατσιμπάρδης
Ήταν γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου του 1939 στη Δομβραίνα Βοιωτίας. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και άσκησε τη δικηγορία. Παράλληλα, υπήρξε πρωταθλητής στους δρόμους ταχύτητας, μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου και Βαλκανιονίκης (1960).

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε βουλευτής Βοιωτίας για 23 χρόνια (1977 – 2000), και το ίδιο διάστημα χρημάτισε πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ (1984 – 1987) και υφυπουργός Εσωτερικών (1987 – 1988).

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu