Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, για σήμερα Δευτέρα αναμένεται να διορισθεί ο πραγματογνώμονας, που θα τον εξετάσει, προκειμένου να αποφανθεί για την ψυχική κατάσταση του δράστη.
Θυμίζουμε πως η άτυχη 28χρονη, είχε καταθέσει αίτημα για ακούσια νοσηλεία του εν διαστάσει συζύγου της σε ψυχιατρική κλινική, στο Αστυνομικό Τμήμα, από τον Ιανουάριο ήδη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου, το οποίο ανέλαβε την παρακολούθηση του 32χρονου, γνωμάτευσε από τις 11 Μαρτίου ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας, διαβιβάζοντας άμεσα τη σχετική γνωμάτευση στην Εισαγγελία Βόλου.
Η γνωμάτευση αυτή φέρεται να συμπεριλήφθηκε στο φάκελο της υπόθεσης που αφορούσε στο αίτημα της 28χρονης κοπέλας για ακούσια νοσηλεία, η οποία (υπόθεση) επρόκειτο να εκδικαστεί, την περασμένη Τρίτη 6 Απριλίου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, προκειμένου να λάβει την τελική απόφαση.
Δυστυχώς, την απόφαση του Δικαστηρίου πρόλαβε το διπλό έγκλημα, της Κωνσταντίνας και του 30χρονου αδερφού της, Γιώργου, μόλις μία μέρα νωρίτερα, την περασμένη Δευτέρα 5 Απριλίου.
(newsbeast)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Το βαπόρι απ’ την Περσία…” – Η πραγματική ιστορία πίσω από το θρυλικό τραγούδι του Τσιτσάνη
- Κλιμάκωση αγροτικών κινητοποιήσεων με 48ωρους αποκλεισμούς σε Τελωνείο Κακκαβιάς και λιμάνι Ηγουμενίτσας
- Μαρινάκης: Όσα είπε για αγρότες, Φαραντούρη, κόμμα Καρυστιανού και Βαρουφάκη
- Ένα δωμάτιο, ένα βιβλίο – Το πιο παράξενο βιβλιοπωλείο στον κόσμο είναι στην Ιαπωνία και σας βγάζει από τα διλήμματα
- Αναστέλλεται η απεργία των λαϊκών αγορών – Κανονικά στους πάγκους τους οι παραγωγοί την Παρασκευή
- Ήπειρος: Μήνυμα του 112 σε κατοίκους για έντονα καιρικά και κατολισθητικά φαινόμενα
- Μόσχα εναντίον Ουάσινγκτον – Όσα συνέβησαν παραπέμπουν σε δεξιάς απόχρωσης «Ψυχρό Πόλεμο»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο μόλις έγινε 300 ετών – Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα βρίσκεται
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Καρδίτσας – Με τα τρακτέρ τους στον Μπράλο από Πέμπτη πρωί
- Χριστοδουλίδης: Στόχος της Κυπριακής Προεδρίας είναι μια αυτόνομη και εξωστρεφής Ε.Ε. (upd)









