• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δημοσιογράφος ρωτούσε αν ένα καμένο σπίτι από τη φωτιά στην Δ. Αττική ήταν…ασφαλισμένο! Οργή στο twitter – BINTEO

Δημοσιογράφος ρωτούσε αν ένα καμένο σπίτι από τη φωτιά στην Δ. Αττική ήταν…ασφαλισμένο! Οργή στο twitter – BINTEO

Τον κακό χαμό προκάλεσε αμφιλεγόμενη δήλωση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος την ώρα που τα πλάνα έδειχναν το καμένο σπίτι μιας οικογένειας στο Αλεποχώρι, ρωτούσε εάν η οικία είναι ασφαλισμένη.


«Είναι ασφαλισμένο αυτό το σπίτι;» ρώτησε αρχικά ο Πορτοσάλτε, με τον Γιώργο Τσελίκα που έκανε τη ζωντανή μετάδοση από το πληττόμενο σπίτι να αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν συντετριμμένος και έκλαιγε.

«Ζητώ συγγνώμη, αλλά τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Δηλαδή το σπίτι πρέπει να είναι ασφαλισμένο. Πρέπει να μας γίνει συνείδηση αυτό… Κάποια στιγμή, εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο, να τα λέμε. Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε είτε είναι αστικό σπίτι είτε είναι σπίτι στην εξοχή τα ασφαλίζουμε» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Για να μην κλαίμε όλοι μαζί πάνω από τα αποκαΐδια, να λέμε και δυο πράγματα που να ακουμπάνε και λίγο στη λογική» πρόσθεσε στη συνέχεια, παρά την προσπάθεια της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου να εστιάσουν στα καμένα σπίτια και όχι στο τι θα έπρεπε, ίσως, να έχει γίνει διαφορετικά.

Φυσικά, η δήλωση αυτή του Πορτοσάλτε δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους χρήστες του Twitter να τον κατακρίνουν δημόσια.

«Δηλαδή κ. Πορτοσάλτε αν ένα σπίτι στον Σχίνο είναι ασφαλισμένο, δεν καίγεται;» ρωτά με tweet του ένας χρήστης.

«Βλέποντας αυτή την εικόνα ο Άρης ο Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε αν ήταν ασφαλισμένα τα σπίτια» γράφει ένας άλλος κοινοποιώντας φωτογραφία της πύρινης κόλασης.

«Η αηδία σε όλο της το μεγαλείο» σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ένας άλλος.

(sputniknews – φωτο: photo screenshot)