Αμέσως μετά το “παρούσα” της 34χρονης κατηγορουμένης για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και τη δήλωση παράστασης Πολιτικής Αγωγής από τον πατέρα του παιδιού,ο κ. Κούγιας ζήτησε την αναβολή της δίκης για μετά τον Απρίλιο.
Ο συνήγορος επικαλούμενος σειρά σοβαρών δικών που είναι σε εξέλιξη ή ξεκινούν άμεσα με “προβλήματα παραγράφων ή λήξεως 18μηνων” στα οποία πρέπει να παρίσταται ζητήσει από το δικαστήριο να προχωρήσει σε αναβολή. Αναφέρθηκε επίσης σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο κ. Κούγιας προανήγγειλε πως μεθαύριο Τετάρτη η εντολέας του θα απολογηθεί για τη δικογραφία που αφορά τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της και έκανε λόγο για κίνδυνο να “έχουμε αντιφατικές αποφάσεις”.
Ξεκαθάρισε δε, πως μέχρι τον Απρίλιο δεν προτίθεται να ζητήσει την έξοδο της Ρούλας Πισπιριγκου από την φυλακή και τόνισε πως η υπόθεση μπορεί να αναβληθεί καθώς δεν τίθεται θέμα 18μηνου για την εντολέα του.
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν από τις 10 το πρωί του Σαββάτου έξι σταθμοί του μετρό
- Βιέννη: Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στον 70ο διαγωνισμό της Eurovision – 500 πράκτορες ασφαλείας, χωρίς τσάντες το κοινό
- Χίλαρι Κλίντον: «Δεν θυμάμαι να συνάντησα ποτέ τον κύριο Έπσταϊν»
- Η Ουρουγουάη έγινε η πρώτη χώρα που επικύρωσε τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur
- Στη Βουλή την Παρασκευή ο Κυρ. Μητσοτάκης, θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Ν. Ανδρουλάκη
- «Η διεθνής τάξη σείεται συθέμελα» – Η δήλωση που έγινε με το βλέμμα στην Ρωσία
- ΥΠΕΘΟΟ – ΑΑΔΕ: Παράταση έως 30/4 για τις δηλώσεις και την καταβολή φόρου πλοίων Α’ κατηγορίας
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της Παλλήνης, από 27 Φεβρουαρίου έως 30 Απριλίου, λόγω έργων
- Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας
- Πρίνος: «Πράσινο φως» για την αποθήκευση CO2









