Δεν θα πιστέψετε που πέρασε την χθεσινή του βραδιά ο κ.Παυλόπουλος

Όπως όλοι γνωρίζουμε, εχθές πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πολλά έγιναν εκτός και εντός της Βουλής αλλά εμείς θα μείνουμε στο αποτέλεσμα, το οποίο δικαιώνει τις επιλογές του κ.Τσίπρα.

Από αυτή την «Ιστορία» της παράδοσης του ονόματος, δύο πρόσωπα θα μπορούσαν μόνο να μας….γλυτώσουν. Ο κύριος Καμμένος και ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αποφάσισε να στηρίξει την κυβέρνηση, άρα και την σημερινή υπογραφή της παράδοσης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς.

Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα μπορούσε να προκαλέσει εκλογές ώστε να πέσει η κυβέρνηση και να μην προχωρήσει σήμερα στην παράδοση (του ονόματος), αλλά δεν το έκανε, έκανε όμως κάτι άλλο όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συμμετείχε εχθές το βράδυ, στην εκδήλωση για τα 130 χρόνια ίδρυσής του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου.

«Γιορτάζουμε σήμερα τα 130 χρόνια από την ίδρυση, το 1888, του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, του οποίου πρώτος πρόεδρος διετέλεσε ο αείμνηστος Παναγιώτης Μπενάκης» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση και τόνισε πως είναι ένας από τους αρχαιότερους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους. Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος ιδρύθηκε ως σύλλογος κλασικού αθλητισμού και σταδιακώς εξελίχθηκε, σε σημείο ώστε σήμερα, παρά τις τεράστιες δυσχέρειες που αντιμετωπίζει, να διατηρεί πέντε αθλητικά τμήματα, σημείωσε και προσέθεσε πως έδρα του είναι το ιστορικό γήπεδο του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα, και έμβλημά του είναι ο Μεσσήνιος αθλητής Δαϊκλής, που διακρίθηκε το 752 π.Χ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ακόμα πως ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος υπήρξε από τα ιδρυτικά σωματεία του ΣΕΓΑΣ, και είχε σημαντική συνεισφορά στην διοργάνωση της Α΄ Ολυμπιάδας του 1896, οργανώνει, κάθε χρόνο, τη διεθνή, από το 1996, αθλητική εκδήλωση «Παπαφλέσσεια», προς τιμήν του μεγάλου μάρτυρα της Εθνεγερσίας του 1821.

Υπογράμμισε επίσης ότι ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, γνήσιος και συνεπής εκφραστής του εν γένει Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους αλλά και των αρχών του «εύ αγωνίζεσθαι» -άρα της Αριστείας- ανέδειξε σπουδαίους αθλητές, σύγχρονος εκπρόσωπος των οποίων είναι ο μεγάλος άλτης του μήκους, με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, κ. Λούης Τσάτουμας.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu